|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Otpao cooler na GeForce 7600GS
Hej Imam GeForce 7600 GS,neki dan mi je otpao cooler (ne pitajte),naravno,sada kada upalim komp,za 5 minuta je temperatura grafe na 80 C.. Htio sam vas pitati,je li bi mi jedan ovakav fan bio dovoljan za rashladiti grafu i kako bi ga bilo najbolje namontirati? -link- P.S. Ovo bih koristio dok ne bih skupio pare za poštenu grafu. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
je li ti otpao hladnjak ili ventilator |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ispao mi je samo ventiltor,sve ostalo je još gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Dobar je taj vent kaj si našao. Možeš i 80x80 stavit ako stane. Namontiraj ga vijcima ili vezicama, ovisno kakav ti je aluminijski dio hladnjaka. Kad kupiš sam budeš vidio kako je najbolje. ne moraš ga učvršćivati sa 4 vijka, dovoljno je i sa 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Fala dečki! EDIT: Privremeno sam piknuo 60 mm fan,stavio ga između grafe i zvučne. Fan dodiruje zvučnu,zanima me je li to može tako stajati? P.S. Je li je bolje skinuti cooler,pa onda direktno staviti fan na grafu? Hvala unaprijed. *** Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.04.2011. u 16:17. Razlog: preteška slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hm, reko bih loš posao, da nema zvučne onda bi moglo tako. Probaj vent namjestit / učvrstit "pod 90" na grafu. Prati temperaturu grafe u svim varijantama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda da nabaviš tanji vent pa da ne dodiruje zvučnu. Doduše, vent je od plastike pa nema opasnosti od kratkog spoja, ali je jako blizu zvučne pa nema otkuda vući friški zrak.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|