|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Barton Mobile 2500+
Kupio sam u linksu Barton 2500+ Mobilac AQYHA i što se tiće overclocka na Solteku je bootao u windowse i odradio Super PI sve dio 243MHz FSB (243x10) i na 235x11 no problem je što bez obzira na takt windowsi i bios vide proc kao unknown cpu type....jel se to može kako riješiti (nije da mi smeta) (dok CPUid ga vidi kao Bartona Mobilca....)
![]() |
#2 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
maticna ti ne podrzaje mobilca, pokusaj stavit novi bios... tako je bilo i sa mojon DFI
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Nije da ga ne podrzava jer onda ne bi radio na toj ploci, stvar je u tome da ga ploca ne prepoznaje kao mobilca jer nije namjenjen desktop racunalima ali i to se da sredit obicno s nekim modanim biosom pa onda umjesto Unknown CPU Typ pise Athlon Mobile i to je to.
![]() |
![]() |
#4 | |||||||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ma to san i mislia, ni moja ga nije prepoznala s prvim biosom
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ma znam ali bedara je što nema baš puno biosa za soltek...ovaj koji imam mi je dosad najbolji a ako stavim najnoviji bios tada ploča ne želi bootat iznad 210MHz FSB a ovako ide do 245 ![]() (po prvi puta sam uspio dovest bh6 do kraja sa 3,23v) sad jedino trebam sklepat neko vodeno hlađenje jer ga ovako ne mogu držat preko 233MHz....a ne bi ga htio odmah spalit ![]() inaće ako netko želi kupit novog mobilca ovi iz linksa su suludo dobri...brijem da bi išo i iznad 245MHz kad bi ga mogo ohladit i kad bi mogo dat više od 1,85v (tj na nekoj DFI ploči)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|