|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
S.M.A.R.T. Error
Pozdrav ekipa, Imam problem sa hard diskom, znaći: u biosu ga prepoznaje, windowsi ga prepoznaju (stavio sam ga kao drugi hard disk) ali ga nemogu formatirati niti ništa raditi po njemu. kada ga sa raznim toolovima idem provjerit ili popravit uvijek isti error : SMART ERROR, READ/WRITE FAILURE. blokira na formatiranju. ( koristio sam partition magic, hdd regenerator, HD tune,....) Hard disk je star nepunih godinu dana, a sve je počelo kada su windowsi bili jako spori i laptop bi mi znao se zalediti. Tu agoniju sam završio sa onim dobro poznatim plavim ekranom. Nakon toga odlučio sam ubaciti taj hard disk u PC i sve nanovo; formatirati disk i instalirati windowse. I tada kreću muke koje sam spomenuo gore. prijatelj mi kaže da magnetom prođem par puta ali ja se ježim nestručnih savjeta pa sam došao ovdje da me savjetujete, što mi je radit? |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Daj ga na reklamaciju. Ako nemas garanciju, imas uteg za papir. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
ma ja sam mu reko neka sebe ljeći magnetima. ma inače ovo mi je struka ali se uvijek volim posavjetovati sa drugim stručnjacima. evo uzeo sam u ruku garantni list ( inače laptop je bio poklon jedne starije osobe koja ga je isto dobila na poklon,... bla bla,...) i nema ni pečata ni potpisa samo pečat uvoznika. ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sve je receno. Vise nas niti ne zanima koji je laptop i disk u pitanju, to si sve trebao navesti u prvom postu. Sad lockam.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|