|
![]() |
#1 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Winfast Tv2000 Expert
Kupio sam danas u linksu tu TV karticu, spojio je i sve radi osim zvuka kojeg ne mogu dobiti. Dobio sam i 4 pinski kabel koji trebam spojiti na matičnu line in no nemam gdje spojiti a kad sam probao na cd nije radilo... Nije nigdje mute uključen i sl. tako da to 100% nije problem. Također je zanimljivo da kad u radiju otvorim neku mp3 datoteku sa računala on uredno ppušta glazbu.
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa moras iz TV kartice spojit bananicom u Line In i imat ces zvuka.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Nije to nikakav jack nego pravokutni 4 pinski kabel koji moram u matičnu spojiti no nemam gdje. Mogu ga samo tamo gdje bih inaće optički uređaj stavio no kad sam ga spojio ništa nisam dobio?
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
mislim, već smo to napisali 23 puta pa si samo trebao malo potražit...upikneš taj pravokutni kabel u AUX ili CD-IN utor (bilo na on-board zvučnoj bilo na PCI-zvučnoj) i onda CTRL-C dok ti PVR radi i prvi tab, tamo si poštelaš koja zvučna i koji ulaz za recording i koji ulaz za wave-out (ili tako neš) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
Ma sve sam to napravio no nije bilo u tome problem. Ja sam okretao priključak na matičnoj mislio da tako također mjenjam "polove" i nisam ništa dobio. Problem je bio što sam naopačke uštekao u TV karticu. Ipak, hvala na pomoći
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
Izgleda, kažem, kad sam uštekao u TV karticu "naopačke" dobio sam zvuk...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|