|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Windows 7, driveri, printer
Poštovani kolege forumaši, imam problem s printerom na Windows 7 operativnom sustavu... Konfiguracija je, HP PC Windows 7 64bit + Lexmark E120... Kada sam prvi put priključio printer, računalo je preko Windows update-a povuklo driver i instaliralo printer ali problem je bio što je to nekakav generički Lexmark driver kod kojeg nije bilo moguće printati obostrano (nije bilo opcije za duplex). Nakon toga sam deinstalirao driver i printer, skinuo sa Lexmark stranice svježi driver, instalirao ga i priključio printer no ništa se nije promijenilo, kao da je nakon priključivanja Windows opet pokupio drivere s interneta no od tada više ne može printati ni jednostrano. Zanima me na koji način mogu počistiti sve te drivere koji su se nagnojili po kompjutoru te natjerati Windowse da za taj printer instaliraju drivere za WinXP koje imam na CD-u? Stvar je u tome što taj driver na drugom računalu (WinXP) radi savršeno, hrpa je opcija koje mogu mijenjati, duplex opcija je super jednostavna za podesiti i sl. Je li to moguće složiti tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pobriši drivere sa DriverSweeper-om. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
U redu, ali kako sad natjerati Windowse da prilikom instalacije drivere povuku s CD-a a ne s interneta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Na koji način da to odaberem kad mi ne ponudi tu mogućnost kad priključim printer već automatski instalira printer s kojim ne mogu ništa raditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A da probas ovako nesto? http://www.addictivetips.com/windows...windows-vista/ Pa kad instaliras printer vratis na default.
![]() |
#8 |
Premium
|
Uspio sam ga instalirati, mogu printati, mogu printati dvostrano ali sada svaki put kad hoću printati dvostrano isprinta mi dodatni list papira sa strelicom "Instructions for two-sided printing" dok je na XP-u nakon što otprinta jednu stranu pauzirajo, na ekranu ispisao da moram bunt papira vratiti u ulaznu ladicu i pritisnuti tipku na printeru. Može li se to ugasiti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|