|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
![]() nemogu se nikako spojiti bežično sve sam probao, a onda su mi u trgovini rekli da trebam Dynamic DNS Service stisnuti enabled i to sam napravio ali neznam koji Host da upišem i username i password koji trebam probao sam korisničko ime i lozinku kojom se spajam na internet ali to nije to jer mi piše error, bio bih puno zahvalan na pomoći jer sam već sve živce potrošio, a oni na t-comu nežele pomoći jer nisam kupio bežični uređaj kod njih. Wep key sam upisao i stavio 128bit. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 23.02.2011. u 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Kako ne žele pomoći.. Isti uređaj se kod njih dobije, tako da neznam zašto seru.. Inače, probaj napravit sljedeće. obriši sve profile bežičnih mreža koje imaš. Zatim odi u postavke bežićne mrežne kartice koja ti se pojavi u network connections (ili network and sharing centar/change adapter settings ako imaš win7), pa uđi u postavke i postavi fisknu IP adresu (192.168.1.28, 255.255.255.0, 192.168.1.1 - samo primjer) te upiši DNS servere 195.29.150.3 i 195.29.150.4. Sada se spojiš na svoju mrežu. Nakon ovoga bi trebalo sve normalno raditi. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 23.02.2011. u 10:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Dynamic DNS Service nema veze sa wireless - om, to slobodno ugasi. Spoji komp / lap sa router - om preko žice (lan) i otvori web konfig > wireless, trebaš dozvolit spajanje novog klijenta, vidi koji je tip i šifra definiran. Možeš definirat svoju šifru (koristi neki WEP/WPA generator sa neta), preporuka da postaviš WPA2 tip. Potraži po sličnim temama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|