|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
![]() Dragi ljudi ![]() Prvo da se predstavim jer sam nova ![]() Radim za jednu firmu kao IT i nastojim zavrsiti diplomski (vec godinu dana,mogla sam vec magistrirati,sve znam). Sto mene zanima jel slucajno tko od vas ima kakvih materijala na hrvatskom jeziku o windows 7,razlika xp i windows 7,ali ne one propagandne materijale,nego razlike u kernelu, upravljanju procesorom, sinkronizaciji procesa, izuzecima i prekidima, upravljanje memorijom, file sistemu i usporedjivati takve stvari. Posebno novi command line interpreter (CLI) Power Shell. To je prava novost u Windows 7. Nasla sam ja dosta materijala na engleskom,ali za jedan clanak su mi trebali dani i dani da prevedem,jer je full kompleksna tema. U principu na sta profa hoce je razlike izmedju ova dva os-a,i usporedba istih (na nivou IT-a,ne sucelje. Nmojte me krivo shvatiti,ne zelim da mi se napise cijeli diplomski,samo pitam ako tko ima kakvih materijala,statistika ove dublje analize. Hvala vam puno na svakoj pomoci, Natali |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Da pitaš u Microsoft HR? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
:)
Ej stvarno ti hvala na brzom odgovoru. Preduhitrila sam samu sebe pa sam poslala slican mail microsoftu na ove mailove 'hrvhelp@microsoft.com'; 'hrvinfo@microsoft.com'.Nisam mogla naci nijedan drugi mail,valjda ce odgovoriti. Svejedno ako slucajno tko,sta ima da podijeli samnom u slucaju da se ekipa iz microsofta ne javi,bila bi zahvalna ![]() Drzite plačeve.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|