|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Problem s diskom?
Imam problema sa kompom.. Naime trebalo je reinstalirat windowse zbog virusa i ostalih gluposti i tako ja instaliram gore win.. driverei sad imam problema da se kop nekad nece ni upalit.. samo svijetli crvena lampica od diska, ne pali se ni bios.. ni monitor.. nista.. nakon par restartta uspije proradit.. lampica vise ne svijetli konstantno nego trepce kak i treba dok radi disk.. E sad moje je pitanje u cemu bi mogao biti problem? Ako disk odspojim ide uredno do biosa i onda dalje nemoze kad nema diska... Disk je sata WD 120 GB
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Ja bi na svom mjestu prvo zamijenil sata port na maticnoj, a ak to ne uspije, sata kabel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
slican (zapravo isti, što se tiče problema s ulaskom u bios) problem sam imal dok sam frendu instaliraval win. dijagnoza - krepana elektronika na disku naravno, moze biti i sata kabel i kontroler na ploci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Zamjenio utore, stavio novi kabel.. resetirao cmos... i opet isto.. nekad radi nekad ne.. vecinom ne.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Kakve su šanse da su riknula oba porta na ploci? Danas cu kupiti novi disk pa probati s njim
![]() |
#7 |
Registered User
|
Dakle problm i dalje. Jucer kupio novi HDD Seagate od 500 GB i opet ista stvar.. malo je radilo.. dok sam krenuo instalirat win.. onda prvi reboot i pff crvena lampica svijetli.. bio se ne dize.. nis se ne dize.. ima netko ideju kakvu?
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=47660 O kojoj se konfiguraciji radi, da sam ovaj topic prije vidio, vec bi bio obrisan, sad nastavi.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Super, a to sve radi na zrak? Koje napajanje imaš, memoriju, grafičku,...? Probaj staviti jače napajanje.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|