|
![]() |
#1 | |
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Portforwarding Dlink 2641b modema
Mozda cete mi vi moci pomoci, naime nasao sam na internetu da za PES2011 moram otvoriti portove: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvo na kompu postavi fiksne mrežne postavke, upute imaš od ADSL Biblije do x primjera na Mrežama. Potom odradi po ovim uputama: http://portforward.com/english/route...occer_2011.htm Neka te ne buni šta je u primjeru 2640 a kod tebe 2641, mislim da su opcije i način podešavanje iste u ovom slučaju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
|
Pretpostavljam da su fiksne ove: Citiraj:
Evo ovako je kod mene: ![]() S time da sam po jednom primjeru radio portforw. samo neznam dali sam ga dobro napravio, vjerovatno ova ip adresa servera nije dobra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pa da, ako si kompu postavio 192.168.1.5 isto treba biti uneseno za "Server IP Adress". |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
Pozdrav, javljam se opet sa istim problemom, tj nisam ni uspio tada postaviti da stvari rade kako treba. Sad sam kupio PS3 i za njega PES11 i opet kada zelim igrati online mi pokazuje ovu poruku za koju nalazim da je jedino rjesenje portforwarding. Posto sam to radio vec na ovom ruteru i izgleda da nije bilo dobro, moze li mi molim vas netko pomoci da to napravim kako spada? Sto gore nisam dobro napravio tada? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|