|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
HDD radi u UDMA2 modu?!?
Dogodilo se to nakon što sam instalirao VIA IDE Accelerator da vidim hoće li biti što brže....i nisam imao sreće. Nakon restarta se nije htio bootati. U safe modu sam vratio stare ide drivere u device manageru i od tada se javlja problem. U device manageru prijavljuje da disk radi u UDMA2 modu ili ATA33 što mi se ne sviđa. Inače je radio u UDMA6. Everest kaže istu stvar, kako da sad to vratim. Disk je master na primarnom IDE kanalu. Probao sam deinstalacijom primarnog ide kanala pa sam imao još dodatnih problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
Datum registracije: Nov 2004
|
Probaj zamijeniti IDE kablove na matičnoj. Znači, ako ti je sad hard na IDE 1 ti stavi na IDE 2. Ako sad sve bude ok, možeš vratiti ponovno na staro. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
daj napisi koji chipset imas i te drivere koje si stavio jel si to mozda stavio via4in1..ako jesi koju verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hvala Rodijaku na ideji, riješio sam problem. ![]() @tjeren: čipset je KT333, driveri su 4in1 v4.55 i ne namjeravam vise instalirati novije budući da su svi namijenjeni najnovijim čipsetima. Sa novijima bi se stabilnost mogla smo pogoršati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
citas mi misli... |
![]() |
![]() |
|
|