Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 16.01.2011., 23:20   #1
rider331
Registered User
Moj komp

rider331's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
(riješeno) Ne radi tipkovnica na Toshiba laptopu

Imam problem sa laptopom toshiba tecra A8. Stavljeni su win 7 na njega i radili su 6 - 7 mjeseci bez ikakvih problema. Odjedanput počeo je sam pisati. Odnosno kad ga upalim i kad dođe do šifre.. on piše sam i to broj četri.. i kad odjedanput stane više i ne radi tipka četri. Sve druge tipke rade savršeno. Rastavio sam tipkovnicu i ispuhao je sa zrakom (kompresorom) opet isto... odjedanput je stalo i bilo je sve ok. Sad opet zeza.. dali se može di nabaviti ta tipkovnica i da li je možda to do windowsa ili nekog errora bilo što.. jer googlao sam ovo nigdje spasa... pomozite laptop piše četvorke...
Staro 16.01.2011., 23:48   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Boot - aj neki LiveCD sa Linux - om i ako i tamo radi isto onda je do tipkovnice.
Vjerojatno se da naći dobra a polovna sa tržnice, eBay, . . .
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.01.2011., 23:16   #3
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
da se nije možda zalio malo kakvom tekučinom?? Mislim da je ipak problem u tipkovnici ali vrijedi probati i kako je kolega gore naveo. Mali savijet ako je otišla tipkovnica potraži okolo po oglasnicima, nemoj samo tražiti po modelu laptopa, ako je možeš rastaviti pogledaj Part number tipkovnice pa potraži i pod tim okolo s kojis još laptopa odgovara tipkovnica!!
eKICh je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2011., 23:37   #4
walbandon
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
pokusaj izvaditi bateriju da vidis dal ce se isto dogadjati..jednom sam imao takav slucaj...kad sam izvadio bateriju nije bilo problema...kad je bila unutra, sve tipke stekale, i touchpad..
Staro 26.01.2011., 09:47   #5
zaratin5
Premium

Datum registracije: Apr 2010
I ja sam imao takav problem, blokirala mi je tipka F2, pa je laptop svaki put kod paljenja išao u BIOS setup i nikako doći do Windowsa. Morao sam izvaditi tipku, rasjeći provodljivu gumu, očistiti kontakte alkoholom i ponovo sve složiti. Drugo rješenje je odspojiti postojeću tipkovnicu i raditi sa vanjskom USB tipkovnicom. Očito je da je tipka 4 u kratkom spoju i stalno "piše".
zaratin5 je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2011., 22:43   #6
rider331
Registered User
Moj komp

rider331's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ljudi, naručio sam si tipkovnicu od MR-servisa u Zagrebu. Platio sam ju nekih 190 kn sa dostavom ali američki znakovi. Došla je kroz 15 dana. Nudili su mi graviranje hr znakova 150 kn + pdv. Ali nisam htio jer sam si sa ove neispravne prebacio sve potrebne tipke na novu i radi sve normalno. Hvala vam svima na pomoći. I ako netko bude trebao nešto za laptop imaju sve... 4444444

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na