|
![]() |
#1 |
ex manki1
Datum registracije: Aug 2008
|
![]() Preporučite mi najjednostavniji način kako sherati Tele2 mobilni internet (usb stick) preko WLAN-a na laptopu....da se na njega kačim sa mobitelom. Probao 2 programčića ali bez uspjeha (jedan ne radi na win7 a drugi ne vidi konekciju tele2...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Probaj sa programom connectify ako imas win7. ja sam nam moru hvatao wifi hot spot internet preko airlive 1700 usb, i onda preko connectify svoj laptop napravio kao wireless hot spot i mogao sam se spojiti sa mobitelom i drugim racunalima koji imaju wireless. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
meni to radi super na win7 32-bita... poigraj se jos malo.... ima jos jedna solucija da dtvoj kompjuter daje internet drugima zicano, postoje upute za sheranje interneta pa dajes zicanu internet vezu drugim kompjuterima, mozda bi to i radilo da nakon toga se stavi to u roter i onda imas dalje wireless, samo to nisam provjeravao jos mi nije trebalo... malo proguglaj, no moja prva opcija connectify, ima jos nesto sto i mene zanima, pogledaj moj post o fritzbox wlan koji ima usb (jes da je malo skupo) koji ima usb ulaz pa da u njega ustekas usb stick i preko njega se dobije internet u fritz box i dalje od fritzboxa, no neznam ko mi moze odgovoriti da li bi to radilo... i to cu pokusati iskopati.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|