|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Cudan zvuk iz HDD-a
pozzz svima!!! evo ovako kupio sam novi HDD u HG Spotu 04.01.2011. znaci prije 5 dana,,rijec je o Seagate Barracuda 7200.12 (ST3500418AS), SATA II, 16 MB cache, 7200 o/min....I problem je ovaj instaliro sam odma Windows 7 professional sve je ok radilo no medjutim iz harda dolazi zvuk nalik na onaj zvuk kada ubacite izgrebani cd u dvd pisac pa ga nemore procitat pa budu oni zvukovi,,,testiro sam hard i preko par programcica i kod svih je OK i SMART je u redu ni na jednom nije bilo da nesta nije u redu ali svejedno zvuk se cuje,,,a cuje se jos vise kada nesta igram npr.CoD4 dok surfam onda mi se manje cuje.....Jel to moze bit da su mi uvalili smece od HDD-a ili ima veze s nekim komponentama ili mozda nedobia dovoljno struje vise ni sam neznam sta da radim... ako ko ima kakav savjet za ovo nek pomogne... Hvala unaprijed !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kakvu plocu imas i koji si hard prije koristio IDE? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma ja sam prije imao neku gigabyte i na njoj IDE HDD, pa kad sam promjenio HDD u SATA onda je ploca pocela pustat cviuljave zvukove a mislio sam da je HDD, a zapravo je HDD radio odlicno..pa mozda da se osvrnes na plocu mozda onda radi te zvukove kao sto je i kod mene bilo...mozda se muci sa prijenosom podataka, probaj hard prebacit kod nekog kolege pa da vidis oce tamo isto tako radit...ako da onda je HDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
izvadi disk u ruke, spoji ga i upali komp, pa slusaj je li od njega il sa ploce... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|