|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Laptop se gasi na otvaranje poklopca
Toshiba satellite pro a300 1nt (windowsi 7 64-bit) Jedan čudan problem. Otvorim laptop više od 70-tak stupnjeva u odnosu na stol i neće se upaliti, niti svijetle lampice koje nam govore da se laptop puni(priključen na adapter). Čim ga napola sklopim, mogu ga upaliti, no ako tokom dizanja sustava otvorim poklopac da mogu išta vidjeti(cca 90 stupnjeva) odmah se ugasi, ponovnim spuštanjem poklopca čim prođe određenu točku, sustav se sam opet pokrene. Kakav je to vrag ušao u njega? Pišem vam na blef, jer jedva vidim ekran koliko je malo otvoren. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nudim uslugu 3D printa
Datum registracije: Sep 2010
|
mozda ti je nekaj puklo pa kad si otvaras laptop mozda dode do kontakta sa gumbom za paljenje, probaj malo raserafiti tipke s laptopa pa vidjeti dal je kaj puklo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Nije ništa puklo, ssve izgleda normalno kako bi i trebalo biti. Zadnjim korištenjem laptopa, normalno je ugašen, te poklopac nije zatvaran. Kad sam ga opet htio upaliti, samo se ugasio odmah, i onda sam skuzio da je stvar do poklopca. Zar nitko nema neku ideju šta bi to moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako ovo gore ne ide, onda je 100% do nekog kontakta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Sve je već bilo i ostalo podešeno da ne radi ništa tokom zatvaranja poklopca. Znači kontakt je u pitanju, ne gine mi par tjedana bez laptopa na servisu ![]() Zadnje izmijenjeno od: dj_rush1. 10.01.2011. u 15:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|