|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() Naime imo sam gadnih problema sa ovom kombinacijom, ploca mi je najednom umrtvila i nije nista sljakalo dok nisam poslao na garanciju i decki tamo u Diskontu24 promjenili BIOS (vratili originalni) i sad radi opet normalno tako da vam ne preporucam da se bas zajebavate jer moze vam se dogodit neugodna situacija ko meni. Naime radi se o BIOS-u od poznatog nam Tic-Taca 3DFire R2 koji se najednom zblesiro i ploca nije ni makac htjela, ledice su uredno prijavljivale da je sve u redu ali to tako nije bilo.
![]() |
![]() |
#2 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Stari, tic-tacov BIOS sigurno nije problem! Iz vlastitog iskustva, a čini mi se da su i ostali vlasnici ove DFI "igračke" jako zadovoljni s njim... Bolji je od službenog - jer ja sa službenim nisam mogao ni 225 FSB preći, a sa ovim ide i 260! Nego, reci mi što ti se dogodilo? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
|
Pa jednostavno se najedanput zblesiralo i nije hjelo bootat vise, ledice prijavljuju da je sve u redu ali nista sve crno i ne ferma zivu silu, probo sam sve zivo i clear cmos i vadit bateriju i nista nije pomoglo pa sam onda poslo na garanciju i ovi decki promjenili bios i sad sljaka. Tocnije prije nego sto se to dogodilo mijenjo sam latencije u BIOS-u ali ne samo ove osnovne vec i one druge pa sad neznam jel moglo od toga sta bit ali eto oslo u ku...c
![]() |
![]() |
#4 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Corrupted BIOS se zna desit i na Infinity i na LanParty ali ne sam od sebe nego nakon promjeni postavki ili prevelikog OC-a.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
|
Onda je do tih postavki rama jer nije do OC-a, bilo je sve u normali. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|