|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
![]() pozdrav! imam laptop po kojemu je prolivena juice-vodka po tipkovnici. uglavnom, tipke su bile skeljene, ali sve su radile. izvadio sam tipkovnicu iz laptopa i oprao običnom vodom (znam da sam možda trebao s demineraliziranom), pustio sam da se osuši i kad sam je stavio nazad ne rade mi sve tipke. neke uopće ne funkcioniraju, a neke imaju pogrešnu funkciju. više puta sam pokušavao i nije uvijek isto... kao da je do flat kabela... molim vas pomagajte!!! unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Rastavi opet i ocisti u cistom alkoholu, ne bude li radilo kupi novu na ebayu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
koji laptop? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Napravi 10 - 15 % otopinu alkohola i destilirane vode, stavi na par minuta tastaturu unutra da se odmoči, okreni naopako i pusti da se osuši. Nemoj ju prisilno sušiti. Jesi siguran da ti ta cuga nije procurila i na matičnu..?
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
U dosta slučajeva tipke prorade nakon 2-3 dana, ako si dobro počistio pričekaj još neko vrijeme, ako je isto onda ćeš morati kupovat novu tipkovnicu, cca 30-40 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Očisti i one konatkte na flat kablu uzmi krpicu i medicinski alkohol meni je tako proradila tastatura na jednom lapotpu a prije toga joj nije radilo dosta tipki i znala je skroz prestajati raditi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
očistio sam kontakte na flat kablu. mislim da nije procurilo do matične pošto je zakeljena tipkovnica ispravno radila... laptop je forcebook model 8515 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
8515, flat kabel ide u desno ili ravno? ako je javi mi se na PM |
![]() |
![]() |
|
|