|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Najbolji free vpn software
Znači, silom prilika moram na net ići preko jedne mreže koja ima neki firewall koji blokira pristupe određenim stranicama. ( Među njima i fejs! ) Sad pošto sam ovisnik o fejsu složio sam si VPN sa "your freedom-om" ali on ima vremensko ograničenje, a i ne čini mi se pretjerano brz ( mislim da ima limit i na brzinu ) Pa vas molim savjet za besplatnim rješenjem. Ako neki baca reklame, nije problem.... Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
izbjegavajte takve usluge jer vam kradu podatke. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
sto je ljudima da im je nekakva stranica tipa glupavi " facebook " toliko vazna da ce riskirat cak i posao... ajme.. pa ljudi idite van i uzivajte., ne visit pred nekakvom stranicom i gledat sto imaginarni " prijatelji " mecu ili pisu na tome.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC Ekspert
|
nisam mislio na facebook, makar ni oni nisu anđeli, nego na te free vpn usluge |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
čovjek pita za VPN, a VPN nije proxy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Dobro ljudi nemojte mi držati moralne govore. Student sam i ne riskiram nikakav posao, nego sam nažalost osuđen se služiti internetom koji nije uopće predviđen za studente nego za zaposlenike. Ne bojim se krađe podataka, jer se nema što ukrasti. Šifra od fejsa ili maila kojeg ne koristim. Prvo sam i ja mislio da ću riješiti nekim web proxyem ali su svi blokirani. Remote od doma nije izvediv jer mi je kuća 100km udaljena i ne mogu komp doma stalno držati upaljen. Molim vas ako stvarno zandete nešto da napišete, ako ne suzdržite se, pliz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert
|
Rado, ali ne radi se tu samo o tebi. Ti si postavio pitanje, ali i drugi čitaju i trebati će im sličan savjet prije ili kasnije. To je jedno, a drugo malo si pobrkao poantu, ovo nije moralna poduka (ne vidim šta je tu moralno ili nemoralno iskreno) nego dobronamjerni savjet, ako ti nije stalo, nema frke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
I šta sad s time što će drugima trebati sličan savjet? Nije li cilj foruma da i drugi čitaji i izvuku neku korist iz postova? Nemaš pojma o eventualnom rješenju, ali si se našao pametovat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PC Ekspert
|
Pročitati će da se klone free vpn i free proxy usluga. Upravo tako A ti bi se malo svadio. Da, u parametrima koje si naveo ne vidim (jednostavno) rješenje, a ti ako želiš glavom kroz zid, izvoli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@Hackervis Znam da proxy nije vpn, al čovjek je rekao da mu treba pristup blokiranim stranicama, a za to ne mora bit potreban vpn. Nije bilo navedeno da su svi proxy-i blokirani pa sam zato dao taj prijedlog. Ok, onda drugi prijedlog, teamviewer ima vpn, pa se spoji na nečji dedic i tako surfaj. Ne mora komp bit cijelo vrijeme upaljen jer neko vrijeme i spavaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ne, nije mi do svađe, ja tražim rješenje, bilo ono jednostavno ili ne, svejedno mi je. Ovo sa teamviewerom i nije tako loša ideja, samo opet mi se javlja osoba, što kada mi je osoba s kojom se spajam offline :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|