|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
neš mi nije jasno
evo ovako, samo me zanima, evo uzet ću kao primjer athlon 3000+ i 3500+ oba winchesteri sada razlik u množitelju valjda 9 i 11 kaj ja znam. ALI mene ovo zanima, pošto su to iste jezgre oće li ti procesori imat isto oc potencijal? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ne
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
pa ista je jezgra! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Nesavršenost proizvodnog procesa. Svaki procesor ispadne drugačije i svaki procesor se zasebno testira. Ako procesor zadovolji kriterije koji vrijede za 3500+, pakira se kao 3500+. Ako ne, isprobava se na nižim brzinama sve do najsporijeg modela te obitelji procesora. Ako ne zadovolji ni te kriterije, onda ide u otpad. U to sve uračunaj i toleranciju jer ne izlaze procevi nabrijani do kraja iz tvornice (razlozi : reklamacije, životni vijek...) i dolaziš do zaključka da 3500+ bi trebao postići više frekvencije. Naravno, tu se uvijek nađu anomalije poput velike potražnje za slabijim procevima pa se i jači procevi pakiraju kao slabiji (famozne DLT3C serije A-XP) ili modeli poput DTR mobilaca (koji su prošli strože testiranje od desktop braće, iako su nominalno slabiji). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|