|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Kingston memorija ne radi na Asrock 890FX DELUXE4
Ovako kao šta naslov kaže imam problema sa memorijom kingston 2x 2 Gb 1600 MHz hyper x. Uglavnom frend je uzeo novi komp sa matičnom Asrock 890FX DELUXE4 i jednostavno mu se pokaže crna slika i to je to stim da bi se u par navrata i pokazala slika al kad bi išo restartat da budem siguran da radi opet bi došlo do problema i par puta bi došla u gornji lijevi kut crtica koja bi titrala, nakon šta sam uzeo njegov komp doma kod sebe, da probam na svom meni rade oba dva keksa bez ikakvog problema na matičnoj Asrock 870 EXTREME3. Kad sam vidio da memorija radi stavio sam svoja 2 keksa od kingmaxa isto 2x 2 GB 1600 MHz i njemu rade bez ikakvog problema, naravno nisam probo wine još instalirat sa njima ali čini mi se da nece bit problema jer sam ga palio više puta i svaki put radi vrhunski. Sad me zanima šta mislite u čemu je problem, da li je problem u ne kompatibilnosti pa bi možda nova verzija biosa to popravila ili jednostavno ne paše i bok. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pogle tocno kakve postavke taj ram trazi i rucno ih postavite u biosu (voltazu, latencije, MHz), zaj.bi AUTO ili DEFAULT. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|