|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
umro hdd
Dakle, jucer sve normalno radilo i do sad jedini problem koji sam imao s tim hddom je pistavi zvuk koji bi pustio s vremena na vrijeme, no nakon rr taj zvuk bi nestao. Hdd je star oko 2 i pol godine. Ugl danas se probudim i upalim komp kad vidim samo 2 particije :s nema ga nigdje u biosu niti win http://pokit.etf.ba/upload/?pokit35a...88ac038e7d.png googlam vec sat i pol, nista konkretnije od stavljanja hdd u frizider nisam nasao... polako odustajem od njega, sad me zanimaju podatci koji naravno nisu backupani i jako su vazni :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
neki specijalizirani sw za povrat podataka.... DIY... podaci bi ti morali biti jaaaako važni da nosiš disk u neku od firmi koje se bave spašavanjem podataka jer je to horor skupo... infoLAB recimo... a jesi siguran da nije sata kanal na koji je priključen, ili data kabl... ? jesi ga probao na drugom kompu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
nisam jos stigo probat na drugom kompu, jedino sam promijenio kablove i spojio na drugi konektor na maticnoj mozda neko preporuka softwarea? Zadnje izmijenjeno od: rantes. 21.10.2010. u 10:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Neće ti nikakav software pomoć ako ga ne vidiš u biosu. Probaj izvadit onaj drugi hdd što radi i spojiti samo taj defektni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|