|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
ASUS X59SL puknuo držač ekrana
Naime, ime teme je i moj problem (veliki). Neku večer nakon što sam krenuo zatvoriti ekran na mom laptopu (ASUS X59SL AP250) puknuo mi je jedan od (tri) držača ekrana. Problem me ne bi ni toliko zabrinjavao da to nije onaj glavni koji omogućuje da ekran stoji u zraku. Zato mi sad ekran mora stalno biti podbočen ili naslonjen na nešto. Sad ne znam što da radim, tj. kome da se obratim za pomoć (čitaj: popravak) i zato sam ovdje otvorio temu u nadi da će mi netko ponuditi rješenje. Jedan frend mi je reko da se obratim King ICT-u. Ali bi ipak htio čuti više mišljenja i ideja prije donošenja konačne odluke. Laptop mi inače radi skoro pa savršeno, pa mi je glupo zbog takve stvari uzimati novi. Unaprijed hvala!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Misliš na one dole hingeve ili...? Daj neku sliku...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vidim da u Rovinju firma Mediacom suradjuje sa Msanom (Asus partner), pa ih kontaktiraj.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo slika
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znaš li to sam promijeniti da ti pošaljem, ako nađem? Inače, Asus već nekoliko godina ima problema s pucanjem hingeva. Nikako da to srede...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ne bih znao, ali probat ću naći nekoga ko bi mi to mogo napravit. Možda bi mogao naći nekakav tutorial kako ga rastaviti ali me strah da slučajno ne zeznem kakvu vezu između monitora i glavnog dijela. Probat ću još vidjeti i u trgovini di sam ga uzeo, ali pošto studiram u rijeci (lovranu), i ne idem tako često doma (i kad idem, idem uglavnom vikendom) nisam dosad imao prilike otići do tamo. Ma najbitnije mi je da ga nabavim, pa ću se onda snaći nekako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|