|
![]() |
#1 |
mmmm,da
Datum registracije: Apr 2004
|
Minolta e323 problem
Digitalac...Danas mi se pojavio "System error" i ne mogu fotografirati, dok mogu pregledavat slike. Treba mi novi firmware, tražio sam na njihovom siteu međutim nema ![]()
![]() |
#2 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ako si i dalje zagrijan za svoju firmware potragu... Ne bih htio biti zloslutan, ali ne dobivaju bas sve kamere ponudjene user firmware, posebno ne manji sezonski modeli (ne mislim nista lose o kameri) koji se rade iz godine u godinu novi. (Izvan servisa) No ako ipak postoji potvrdan odgovor na tvoje pitanje onda ces ga zasigurno naci/zapitati ovdje * ili ovdje * Ako i to propadne (vrlo tesko) onda ti ostaje naj snazniji EU support, a gdje drugdje do nasih najdrazih susjeda * Domaca situacija mi nije bas jasna za Minoltu jel cini se da poput Fiat-a ima stalno nove distributere, no ovo mi je jedino znano kod nas kao konkretnije * a kolko cujem ovi * su dosta susretljivi i za stvari koji nisi kupio kod njih pa ces uz sve ovo ponudjeno morati saznati jel ga ima i gdje ga piknuti. I nemoj se igrati sa interpolacijom, to su vražja posla ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Da probaj kak ti je vizaž reko, + probaj stavit drugu karticu CF, SM ili koju već minolta koristi. I pocisti malo kontakte na staroj kartici,
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|