|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Pc ne radi nakon zamjene proca
kao što piše komp ne radi. hard vrti, ventilatori na procesoru i grafičkoj vrte, no na ekranu nema nikakve slike do problema je došlo kad sam htio isprobati isprobati frendu procesor, kad sam stavio njegov bilo je tako, vratim svoj-ponovo isto matična je A770DE+, proc Athlon X3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
a ostatka konfiguracije nemas? nego, jesi napravio ikoji put reset biosa?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Koliko sam ja skuzio sistem se ne dize niti nakon vracanja njegovog procesora. A nema slike dakle, ne mozes niti u bios. A zast si uopce testirao frendov procesor? Iako ne vjerujem da bi neispravan procesor spalio maticnu. Jel maticna bipne kad upalis? Vidi u uputama jel bi trebala pistat ak nema proca, vidi kakve greske daje ak ima samodijagnostiku kod boota, probaj upalit bez procesora, jel onda pisti ili se ponasa isto. Da ti nije prasine upalo medju kontakte procesora? Kakvu pastu imas? Ak je silver, da nije negdje kratki spoj napravila na maticnoj. Napravi reset biosa na jumperu pa onda isprobavaj dalje. Jel graficka dobro sjela u utor da ju nisi pomaknuo, da ti se nije kabel na monitoru istekal? ![]() Sad vidim da je proslo tjedan dana... mogao si i napisat jesi rijesio ili je problem jos aktualan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|