|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Pozdrav Imam dva problema. 1. Kad ubacim glazbeni cd ili film na dvd zvuk mi nikako nije "normalan" nego kao da zavija, podsjeca me na pokvarenu gramofonsku plocu.I imam osjecaj kao da se cuje iz daljine. Dali da ponovo reinstaliram driver od zvucne ili staviti drugu zvucnu, ova je integrirana? 2. Radim internet bankarstvo ili surfam, odjednom mi pukne veza ili nekad komp zamrzne totalno. Zasto bi pucala veza?Sve su postavke ok, a sto se smrzavanja tice tu sumnjam eventualno na memoriju... Unaprijed hvala, Ante |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam imao isto problema sa tim zavijanjem. reinstalirao sam drivere, ali to nije rijesilo problem. samo od sebe je to doslo. vecer prije je radilo normalno. formatirao sam (ioanko mi je bilo vrijeme) i tek tada je sve bilo ok.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
veza ti puca zbog modema ( možda ) ! meni je isto tako pucala dok si nisam kupio usr -a, a veza puca kad ti netko od ukućana digne slušalicu od telefona. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
probaj deinstalirati drivere u safe modu pa drmni drivere za modem koje imaš a za zvučnu probaj staviti nove drivere a postoji mogučnost da su ti u controlu od zvučne uključen neki efekt pa pogleč si.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|