|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
(riješeno) Dual monitor ne radi
Pozdrav Računalo - Monitor #1@VGA - Monitor #2@DVI Hoću dual monitor rješenje, no monitor koji je spojen na dvi adapter nikako neće raditi (ako je dual). Ako je single, dvi normalno radi. Pokušao sa softverom od grafe, pokušao sa windowsima (display properties) i ništa ne radi. Help?
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po slikama to je grafa sa dva DVI + 9 pin AV izlazima ? Jesi probao mijenjat funkciju tj. zamjenit u koji priključak je priključen VGA (preko adaptera) i drugi monitor ? Koji su drajveri, da možda nisu neš sprčkali sa dual monitor situacijom ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Grafa ima DVI i VGA izlaz. Probao sam mijenjati monitore na ta dva izlaza, uvijek onaj koji je na DVI ne radi. Pokušao sam s adapterom također, ne pali. Driveri su najnoviji. Koma.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
glupo, no probaj smanjiti rezoluciju na obadva recimo 1280x1024, kad spojim LCD TV (40''), LCD Monitor (23'6) i obadva su u full HD sve odlicno funkcionira, ali kad dodam od buraza 19'' LCD totalni kaos, na svemu mi smanji rezoluciji (max od 19 je podesena onda na svima)
![]() |
#6 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ukoliko ne uspijes nesto iskemijati s tom grafom, postoji opcija dodavanja jos jedne low-end grafe (nekakvih 100kn) na koju se spoji graficki manje zahtjevan monitor i vozis s dvije grafe i najmanje 2 (a mozda i tri) video izlaza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Koji OS imas gore ? Ja sam imao problem sa 7com i nikako nije htjelo raditi na dva monitora. Na kraju sam poslije nekoliko prestekavanja kabela u monitor 1 i 2 skuzio da je bio problem sto drugi monitor nije bio ukljucen u grafu prije instalacije drivera od graficke (nvidia) ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Problem je riješen. Reinstalirao drivere, ništa nije proradilo, pa sam Xeroxa stavio na adapter (DVItoVGA), a Della na DVI port i restartao računalce. Radi ko beba. WTF?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|