|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
![]() Pozdrav svima! Došla sam se malo žaliti i moliti za pomoć, nadam se da sam pogodila podforum! Pa da počnem. Prije sat vremena je iznenada, ničim izazvan, crknuo moj mali Acer Aspire One. Kako mi je to jedini kontakt s prijateljima u inozemstvu, tekst editorima i surfanjem o kojem sam, i ovo je eufemizam, OVISNA, očajna sam. Nakon što sam obrisala suze, krenula sam u traženje garancije i ostale njegove dokumentacije, te ustanovila da sam sve uspjela izgubiti prilikom seljakanja iz stana u stan. Dakle, ništa od besplatnog popravka. A sad na hardverski dio. Guglala sam simptome (upali se samo svjetlo oko gumba za paljenje, ekran je crn i ništa se ne događa, čak ne blinkaju ni ona razna svjetla sa strane) i otkrila kako je vjerojatno strgana matična ploča, te da je to nepopravljivo, odnosno neisplativo jer je jako skupo. Je li to zaista tako? ![]() Što da radim? Da ga svejedno nosim u servis i prodam bubreg kako bih mogla platiti popravak? Ili da novce od bubrega uložim u kupnju novog kompa? Hvala ako je netko i pročitao ovaj tužni post, a eventualni odgovori bi me silno obradovali. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nista te ne kosta probat izvadit bateriju, spojit ga bez baterije, ali ti Aceri imaju taj problem sa matičnom, tj kad to krepe matična, onda laptop postoje isplativ samo da ga prodas nekome za djelove. Ovisi di si ga kupila, (predpostavljam vip) moguce je da ti uvaze garanciju bez papira, odnosno po serijskom broju. Ali sudeci po susretljivosti ekipe iz vipa, cisto sumnjam. LP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Hvala na prijedlogu, Srale, probala sam to s baterijom odmah, kao i molitvu, bijesno skakanje po podu, naricanje i zapomaganje, i ništa. ![]() Kupila sam ga u jednom od onih internet dućana, ali oni me uputiše na Acerov servis. I ja sam se nadala toj verziji sa serijskim brojem jer su mi već jednom tako popravili drugi komp u HG Spotu, ali kvragu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
probaj ga savijat ljevo desno,ti mali lapovi imaju problema sa vodovima....ali ovo je ocito neki drugi problem...javi se tu na forumu useru tommek007 on ti to moze za 300-400kn sredit...
![]() |
#5 |
Registered User
|
Drmam ga i savijam, ali ne događa se ništa. ![]() Hvala ti, šaljem poruku Tomeku i nadam se najboljem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ne znam baš, ispričala sam im svoju potresnu priču i samo su me potjerali u servis, valjda bi ponudili kopiju računa da to rade! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Poslao sam ti broj na pm, javi mi se da to rjesimo, pa ce bit suze radosnice. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Javite onda kak je proslo.. |
![]() |
![]() |
|
|