Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.09.2010., 18:44   #1
Beg 4 Mercy
Registered User

Datum registracije: May 2008
Toshiba L650-11R - zvučnici krče

Ovako kupio sam Toshibu L650 11r u Protisa. instaliran je win7 HP. čim sam je izvadio sam vidio da DVD-rom ladica ne leži kako treba tj. da strši izvan ležišta. osim toga primjetio sam neke ogrebotine s donje strane laptopa. reklamirao sam ga i poslali su mi novi.
sve je bilo u redu s novim laptopom, tokom instalacije i uštimavanja svega. problemi su počeli kad sam počeo puštati muziku. zvuk je nekako iskrivljen, kad je pojačan na 60-100% volume zvučnici počinju škripati i šumiti. čak i ovi system soundovi su različiti od normalnog. npr. zvuk kad primim poruku na facebooku je nekako high tuned(taj mi izraz izgleda kao adekvatan iako ne znam što točno znači ) i potpuno različit od uobičajenog.
sestra mi također ima toshibu staru 2 god i sa zvukom je apsolutno sve u redu.

garanaciju naravno još imam, ali ako možda netko zna kako pokušati riješiti problem bez ponovnog reklamiranja bio bih mu zahvalan jer mi se stvarno ne da opet 2 dana instalirati, podešavati i prebacivati stvari.
hvala
Beg 4 Mercy je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2010., 20:41   #2
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Dogovori se da ti ostave ovaj hard na koji si instalirao, oni neka uzmu iz onog koji dobiješ hard.
Oglas

Oglas
Staro 07.09.2010., 00:36   #3
Beg 4 Mercy
Registered User

Datum registracije: May 2008
osim ovog necovog prijedloga ima li možda još ko da zna nešto
i da je li to sigurno da ja mogu zatražiti novi lap ali da zadržim hard od ovog?
Beg 4 Mercy je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2010., 08:40   #4
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Napravi image harda sa Acronis True Image ili nekim sličnim alatom pa kad dobiješ novi lap samo taj image prebaciš na njega i imaš sve kao na sadašnjem disku.
Staro 22.09.2010., 21:27   #5
AnThRaX
Registered User
Moj komp

AnThRaX's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Mozda da si pregledas postavke u equalizeru od zvucne kartice, mozda ti je ondje nesto krivo podešeno ( prekjak bass npr.)

Meni se jednom nesto slicno dogodilo, i nakon razbijanja glave shvatio sam da mi je ukljucen integrirani mikrofon koji je cijelo vrijeme pravio smetnje i šumove.
AnThRaX je offline   Reply With Quote
Staro 24.09.2010., 00:37   #6
mislav_os
freak
Moj komp

Datum registracije: Aug 2006
Da,vrlo vjerovatno moze biti da je mikrofon problem kao sto kolega anthrax kaze. Ja sam se jednom susreo s time, takodjer sam se petljao po equalizerima misleci da je nesto pojacano, kad odem i iskljucim mikrofon,ono normalno. Ni dan danas mi nije jasno kako je mikrofon mogao raditi probleme posto tada nije u funkciji ?!?!

mislav_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno