|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Toshiba L650-11R - zvučnici krče
Ovako kupio sam Toshibu L650 11r u Protisa. instaliran je win7 HP. čim sam je izvadio sam vidio da DVD-rom ladica ne leži kako treba tj. da strši izvan ležišta. osim toga primjetio sam neke ogrebotine s donje strane laptopa. reklamirao sam ga i poslali su mi novi. sve je bilo u redu s novim laptopom, tokom instalacije i uštimavanja svega. problemi su počeli kad sam počeo puštati muziku. zvuk je nekako iskrivljen, kad je pojačan na 60-100% volume zvučnici počinju škripati i šumiti. čak i ovi system soundovi su različiti od normalnog. npr. zvuk kad primim poruku na facebooku je nekako high tuned(taj mi izraz izgleda kao adekvatan iako ne znam što točno znači ![]() sestra mi također ima toshibu staru 2 god i sa zvukom je apsolutno sve u redu. garanaciju naravno još imam, ali ako možda netko zna kako pokušati riješiti problem bez ponovnog reklamiranja bio bih mu zahvalan jer mi se stvarno ne da opet 2 dana instalirati, podešavati i prebacivati stvari. hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Dogovori se da ti ostave ovaj hard na koji si instalirao, oni neka uzmu iz onog koji dobiješ hard.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
osim ovog necovog prijedloga ima li možda još ko da zna nešto i da je li to sigurno da ja mogu zatražiti novi lap ali da zadržim hard od ovog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Napravi image harda sa Acronis True Image ili nekim sličnim alatom pa kad dobiješ novi lap samo taj image prebaciš na njega i imaš sve kao na sadašnjem disku.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Mozda da si pregledas postavke u equalizeru od zvucne kartice, mozda ti je ondje nesto krivo podešeno ( prekjak bass npr.) Meni se jednom nesto slicno dogodilo, i nakon razbijanja glave shvatio sam da mi je ukljucen integrirani mikrofon koji je cijelo vrijeme pravio smetnje i šumove. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Da,vrlo vjerovatno moze biti da je mikrofon problem kao sto kolega anthrax kaze. Ja sam se jednom susreo s time, takodjer sam se petljao po equalizerima misleci da je nesto pojacano, kad odem i iskljucim mikrofon,ono normalno. Ni dan danas mi nije jasno kako je mikrofon mogao raditi probleme posto tada nije u funkciji ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|