|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) DVD RW se stalno otvara
Uređaj je normalno prepoznat u windowsima, ali se malo malo otvara sam od sebe. Također kad neki cd ubacim u njega on ga ne prepoznaje već se opet otvori. To se događa na curinom kompu. Konfiguracija je slična ovoj mojoj prvoj,xp je gore,a prža je samsung. Ima li tom spasa? Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Meni se to na laptopu desava (hp nx9420), svako malo krči ko da čita dvd, ništ nije unutra. Proskeniral sam komp za viruse, al ništ. Nakon nekog vremena se smiri, ili ga samo ostavim otvorenog ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Supruga je na poslu imala istu stvar, samo se njezin otvarao i zatvarao sam od sebe. I tako satima. Nismo nikada mogli dokučit točno o čemu se radi, al bi možda trebao preskenirat komp da nemaš kakve gamadi. Bili su nekada davno nekakve zezalice kojima od kuće frendu preko neta otvaraš vrata pogona, mrdaš mišem, mjenjaš slova na tipkovnici i slično. Al uglavnom lako moguće da je rikavela |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Nije ipak uređaj riknuo. Novi winsi su gore i zamijenio sam kabl i sve sad radi kak spada. Zahvaljujem još jednom. ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomG. 26.08.2010. u 00:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Vjerojatno je netko puknuo onaj backdoor trojan, kako li se ono zvalo to cudo... Mogo si radit sa zarazenim PCom sta si htio, otvarat/zatvarat ladice od optickih uredjaja, restartat kad ti je doslo i slicno... U principu, za zafrkavanje kolega dusu dalo... ![]()
![]() |
#7 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|