|
![]() |
#1 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
Sami problemi...
pa da krenemo: problem je u igrama, ali zna se pojaviti i kad nesto radim u windowsu. Sto se dogada, pa komp se smrzne. I nemam pojma zasto. Promjenio sam ECS plocu sa VIA kt400 i stavio AsRocku sa SIS chipsetom i dodao jedan SATA hard. A napajanje je Maxpower 400W, pa sam mislio da je mozda to problem. Imam ovako: ASRock K7S8XE+, AMD 1600+, 2x512 ddr Hynix, ATI 9500np, 2 x PATA, 1x SATA na kojoj je XP, nec 3520, audigy, modem i FDD. A moram reci da je prije na istom kompu, samo bez SATA diska i sa ECS plocom radilo jako stabilno. Btw nisam nista overklokirao... da li je mozda bolje imati XP na PATA disku ili nema veze, ali moze imati? uglavnom nisam nikakve testove pustao pa ako nesto moram samo recite... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
da li si ponovno instalira windowse nakon promjene ploce? problem moze bit u bezbroj stvari, moze bit i hardwareski i softwareski ...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
eXe
|
pa daj pomozi ako nije problem, idemo po redu, moze? da, instalirao sam iz pocetka windows i na serial ata disk. Ati driveri koje sam probao su: zadnji Omega, zadnji Catalyst i Catayst 4.11. btw dogodi se ovo takoder, igram nesto i odjednom sve stane, graficka pokaze neke cudne boje i izbaci u windows, sve postane jako sporo i moram restartati komp... Zadnje izmijenjeno od: eXecutioner28. 08.04.2005. u 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eXe
|
evo danas sam zabacio friski windows, ali isto. Igram neku igru i nakon nekog vremena ugasi se monitor i zablokira sistem. A cuj nemam druge drivere za maticnu (sis cipset), samo onu 1.16 verziju na cdu, a na netu je samo ta za moju plocu. Cak sam stavio i Catalyst 4.11. ALi nista.... kako da testiram grafulju dal radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eXe
|
samo malo, sad sam se sjetio... imam na cdu od maticne samo neki SIS AGP PCI-to-PCI BRIDGE DRIVER... a isao sam na net i tamo vidim da ima i SiS AGP(GART) Driver i neki IDE driver... trebam to oboje? mozda zato ne sljaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Kompjuterov frend
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User