|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
ISDN nece oba kanala!
Znam da je ISDN vec stara tehnologija, al evo ja sam ju tek dobio ![]() Naime, stari kupio neki ISDN Start paket i danas je kupio Gigaset M34 USB (ISDN modem koji se ušteka u USB i bezično komunicira s bazom telefona) pa ja probo ic na net no nece dici oba kanala! Kaj treba napraviti? Pretpostvljam da je takvih pitanja vec bilo pa ako ima link, postaj te ga. Fala P.S. Kolika je cijena sata ISDN-a kad se ide preko carneta (jedan i oba kanala)?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
carnet ne podržava isdn multi link... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
JA sam na Carnetu na oba kanala, 128 kbps!! Ne širit dezinformacije! Nesto tako sam imao sa pci isdn karticom ali je frka bila u opcijama isdn-a, morao sam stavit na Euro-isdn ili tako nešto. Sada imam Trustov usb mini isdn modem, ko kutija šibica velik i nema nikakve frke. Ako imaš mogućnost provjeri sa drugi kabelom spojit, neko na forumu je tako rješio isti problem!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Care, kabela nema ![]() Si možda mjenjao brojeve, kod jednog i drugog kanala? Tak su nekaj u BUG-u napisali davno....da maknes kao prefiks (kod hineta 077)??? Kolka je cijena ISDN na carnetu (64 i 128)?
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ti bezicni modemi ne podrzavaju oba kanala tako je barem bilo prije, neman pojma jesu li smislili ista nova surfanje na dva kanala duplo je skuplje od jednog kanala, a cijena ovisi o paketu koji placas
![]() |
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Sorry za bežične žice! ![]() od 7:00 do 19:00 sati: 3,66 kn po satu od 19:00 do 7:00 sati: 1,83 kn po satu (nedjeljom i praznikom vrijedi jeftinija tarifa tijekom cijelog dana; u cijenu je uključen PDV) Nikakvo mjenjanje brojeva nije u kombinaciji, nego da ti slučajno ne radiš dvije konekcije pa se pokušavaš spojit???? ili imaš nekavu opciju kao ja na slici?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 29.10.2006. u 13:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
Citiraj:
Zapravo, pogledaj sliku!
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 24.02.2006. u 02:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Evo i tog famoznog USB modema....
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 24.02.2006. u 02:43. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
hmm, prije godinu i nešt sitno carnet nije podržavao isdn 128k... jel to ima dugo da su uveli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
mislim da su uveli prošle godine, al neznam kad. Odi na cmu.carnet.hr i vidjet ces da tam pise da je omogućeno spajanje s oba kanala! E, kaj niko nezna kaj mu je??
![]() |
#13 |
Moderator
|
Evo kaj piše: Ovo je zapravo jedan te isti ekran ali dvaput slikan da vidite do kraja kaj piše
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
pokušaj isprobat modem kod nekog drugog ako si u mogućnosti. npr. ja sam vidio nekoliko slučajeva da se razni usb modemi ne vole sa nf2 pločama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Probao i kod buraza, KT133A chipset i opet nece.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|