|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
nVidia GeForce 8800GTX se smrzava u Warcraft Frozen Throne
dakle frendu sam ugradio svoju grafu EVGA 8800GTX,njegov sistem je: ASUS Striker Extreme Intel Q6600 2*1GB 800MHz DDR2 Antec 600W a sada problem dakle nakon 10 minuta igranja warcrafta ,odjednom se samo zaledi i potreban je restart,jer ništa drugo ne pomaže.neznam u cemu je problem ,jer ja samo s tom grafom igro i blur i assassins creed 2 i nikad mi se nije niš crashalo ili slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Koju grafu ti je frend ima prije te 8800GTX? Koji driver je instaliran? Lako moguce da je driver u pitanju.. Skini Driver Sweeper (na linku ces ujedno naci i upute za koristenje ako do sad nisi koristija), pocisti stari driver, instaliraj novi (pod tim ne mislim na najnoviji, nego neki koji dobro radi s G80 cipovima - postoji tema)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
195.62 probaj.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Jesi probo u TFT-u rezoluciju srediti, budući da TFT nema wide screan defaultnu rezu. Ako nisi idi u regedit pa nadji ...HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment\Warcraft III\Video. Tu si poštimaj opcije videa i nemoj vise dirati u WC3 nista. edit: vrijednosti reze zapisuj u decimalnom zapisu, ofc |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Aug 2010
|
Vrlo vjerojatno su se i postavke corruptale,trebalo bi obrisati direktorije Cache,WTF i Errors,te ponovo sa drugim driverima pokrenuti i postaviti igru. Znalo se to događati pogotovo sa overclockiranim konfama,nije nešto strašno samo ima jedan iritantan problem - nikad ne znaš kad ćeš izletiti iz igre. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|