|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
slabi signal na pojedinim AirLIve wl-1700 adapterima
Imam dva identična wireless USB adaptera - AirLIve wl-1700. Jedan od njih fenomenalno hvata signal, dok je drugi je poprilično slabiji. Razlika u signalu na njihovom softveru je 20-40%. Sa boljim se bez problema spojim na wireless router na drugom kraju stana, a ovaj lošiji jedva hvata dotični signal od mreže. Nakon reklamacije i zamjene uređaja sa slabijim signalom, novi adapter također ima slabiji signal u usporedbi sa drugim koji imam od prije i koji ima super signal. Da li je moguće da se dva identična uređaja mogu tako razlikovati u primanju signala ili je problem u samoj seriji? Serijski broj na adapteru sa kojim imam problem počinje sa WL17EU0500... onaj prije koji je zamijenjen je također imao taj isti početak serijskog broja. Ima li netko adapter sa tim serijskim brojevima a da mu dobro radi, tj. da prima dobar signal, ili također ima problema sa istim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
ja sam imao slican problem... to se zna dogadat kad spojis karticu na laptop.. na stolnom racunalu radi normalno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Da oba su spojena, iako i sa jednim radi isto dobro, uglavnom kod usporedbe jednog i drugog je sve spajano isto, i sve postavke su identične. Zadnje izmijenjeno od: rizibizi. 31.07.2010. u 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
da., i kad odpojis jedan usb i dalje ti radi s jednakom snagom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|