|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
otišla matična???
svao me susjed da je malo nešt strgao na kompu ![]() navodno, dok je komp bio upaljen, išao je sa fenom puhati prašinu i vidio je da je jedan kabal otpojen. onaj mali kabl napajanja za FDD je spojio na one pinove na ploči di se spaja vanjski USB (pokraj pinova di je HDD LED, POWER, RESET Speaker..) i nakon toga se komp samo zgasio. Lampica na ploči svijetli (ona mala crvena)...ali ne daje nikakve znakove života ![]() što da radim? ![]()
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Spaljotka - USB je posebno opasno spajati na divljaka jer je to direktan napon i uglavnom spaljuje ploču, napajanje i još ponešto... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj iskopcat napojni kabel iz napajanja, pusti ga par minuta pa vrati. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma i ja sam jucer crkavao od smijeha.....prvo mi je telefonski rekao da je samo puhao sa fenom po kompu....ali je kasnije priznao što je bilo...hehe e da....ma bio je otpojen cijeli dan sa struje, i vadio sam bateriju, i resetirao bios....ali izgleda da mu nema pomoći......a dobro, stari je to komp, mislim da je athlon 1100mhz bio unutra.
[SIGPIC][/SIGPIC] Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 26.07.2010. u 17:04. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
EPIC.Pa meni ne padaju takve stvari na pamet ni kad dođem pijan kući. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
ploča je bila Abit SD7-533, socket 478, DDR333.....ima li tko iz Bjelovara da prodaje takvu ploču ( mislim sa tim socketom, ne mora biti baš ta ploča)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|