|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Asus 7600GT - ne radi jedan izlaz za monitor i TV-out
krilikom kupnje hardvera u jednom našem it dućanu usput iz kontejnera pokupio odbačenu asus gf 7600gt rekoh da ipak probam. Spojim na svoj komp instaliram drivere i kartica radi ko beba bez ikakvih artefekata u igram i slično. No malo kasnije skužih da ipak postoji problem, naime u nv control panelu stalno piše da su spojena dva monitora a stvarno je samo jedan spojen. Kartica na jednom dvi izlazu daje normalno sliku a na drugom (za koji driveri tvrde da već ima priključen analog display) monitor se upali ali ekran ostane crn. Također ne radi niti tv out. Esad jel možda postoji šansa da bi flashanje biosa kartice moglo riješit problem i kako se to zapravo radi Sve ostalo na kartici je ispravno te je upravo u kompu 3dmark prolazi uredno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Mislim da bi tvoj prvi korak trebao biti ovaj ![]() Ja inace nikad nisam flashnuo VGA jer nije bilo potrebe kuc,kuc drvo-je Sritno u "avanturi" (grafu je inace puno lakse vratit u zivot nakon krivog flashanja nego maticnu, po iskustvima drugih forumasa)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|