|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
(riješeno) Novi PC ne daje sliku
Jučer sam kupio novi PC u adm-u i sada sam tek skuzio da nisam nikada prije na potpuno nov komp snimao OS.Ovo je moj PC: Asrock 880G EXTREME 3 -AMD 870 = 800kn AMD Phenom X2 555 = 803kn DDR3 4GB Kingmax 1333mhz Super overclock HD5770 = oko1380kn CORSAIR 400W,CX = 400kn HDD SAMSUNG 500GB = 380kn EVC 6030 • ATX Kučište • Prednja Kontrolna ploča u Crnoj boji- 120kn DVD upisivač LG-170kn D-Link DWL-G510, 11/54Mbps Wireless LAN PCI Adapter-160kn Kada ga upalim na ekranu je samo crna slika,ali kada ih odvojim piše no signal na monitoru a kada ubacim cd s bootom ništa se ne dogodi.Inače kada ga upalim čini se da sve u njemu radi sve svijetli a cd čitać je aktivan.Monitor je Sync master 920N koji je radio sa prijašnjim kompjuterom.Što trebam učiniti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali imas posebnu graficku ili samo integriranu na ploci?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Koliko ja vidim 5770 je gore ![]() Uglavnom, ištekati monitor iz 5770-ice (kladim se da je tako kabel spojen), pa strpati isti na onboard grafu i onda dalje u BIOS, itd... |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
|
Hmmm, nisam to sinoc primjetio, a 5 puta sam citao. ![]() Enivej, provjeri gdje si monitor spojio. Cesto se ljudi zeznu pa spoje na integrusu umjesto "dole" na dodatnu grafu. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Da dečki bili ste u pravu ali sada napzalost imam puno veci problem.Moj monitor ima vga sučelje a grafička ne, a ja mislio da svi jos uvijek koriste vga.Grafa ima dvi i hdmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta nisi sa grafom dobio dvi-vga adapter?
![]() |
#7 |
PizzoZder
|
Znao sam da je to u pitanju. ![]() Ako nemas adapter, kupi. ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|