|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
THOMSON ST780 i Kasda
Imama dva problema 1. Imam Kadsa Router za T-Com i sve je super radilo dok nije bilo nevrijeme. Nakon toga toga više nisam mogao spojiti taj router na USB (piše da je neki kvar) DSL i ACT lampice nisu svjetlile. Moguće da ga je grom opalio? 2. Uzeo sam Thompson SpeedTouch 780 Router i spojio ga. on je radio. No skužio samda moram ići na http://192.168.1.1 Prije kod Kasda sam se konektirao na net preko ovog ![]() sada moram otići na 192.168.1.1 i preko toga ![]() Mogu li opet napraviti da se spajam na net kao i na Kasda routeru? Budući da taj router ima WLAN, mogu li ja uključiti WLAN i koristiti tu konekciju recimo na iphoneu kao wifi? Zadnje izmijenjeno od: Antena. 06.07.2010. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jesi li najprije zavirio u ADSL Biblija Sticky ? Krepana Kasda je radila u Bridge modu rada i koristio si PPPoE Dial-Up konekciju na kompu. ST780 nativno radi u Router modu rada i netreba ti više Dial-Up na kompu jer taj posao odrađuje sam uređaj. Sve šta trebaš napraviti je da kroz web konfig ST780 podesiš uređaj, uneseš svoj adsl user / pass. Samim pokretanjem web browsera si "na" Internetu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|