|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Neispravan/oštečen Samsung LCD 226BW
Dakle zanima me sljedeca stvar: u jednom od threadova ispod sam vidia da se moze zamjeniti lcd panel? meni se desilo to da sam sasvim slucajno rukom napravia pukotinu na ekranu debljine 2 milimetra koja se "razlila" po ekranu... i sad mi ne radi, odnosno ja njega upalim on sve vrti kako ide po ekranu, al je uglavnom boja razlivena ima crte i tako..... Dakle koliko bi me košta popravak da zamjenim LCD panel? šta virujen da je samo do njega jer je ekran 100% ispravan bia uvik, i di nabavit to naravno? edit: odnosno koliko bi me moga koštat polovni LCD panel pošto bi ga sam minja !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pretpostavit ću da bi ti mogao bankrotirati. Znaš onaj kad dođe fino sređena gospodična u salon Aston Martina? Gleda ona Vanquish-a, saginje se unutra i prdne. Do nje dođe prodavač, a ona brzo, da ga omete ako je i skužio pita za cijenu. Prodavač joj kaže: "Gospodična, ako ste tako prdnuli samo kad ste ga vidjeli, kad vam kažem cijenu- sigurno ćete se ukakati." Mislim da bi ti to ako i ima polovno bilo skuplje od 1500- 2000 Kn. Neka me netko ispravi ako griješim.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Baci ga u smeće ili prodaj u dijelove jer se popravak ne isplati. To je čak i gora situacija nego kad na notebooku razbiješ display.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Baš sam se raspitiva okolo, vidim da to nema smisla, otic ce u smece ili moram pronac vezu u vemila ..... sta je najtragicnije monitor ima samo jednu tockicu... ja neznam jel ima 1 milimetar ako i toliko.... a godina dana garancije jos -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Cijenu diktira standard(WGA,WXGA...etc),veličina samog lcd-a i reza. Najbolje pogledaj kak se na netu(ebay..etc) kreću cijene. Da ovog možeš ubost..http://cgi.ebay.com/Samsung-226BW-22...-/190413561714 Sami panel nisam uspio nać nabrzaka. pozdrav Zadnje izmijenjeno od: BDD. 06.07.2010. u 04:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
on ima problem sa elektronikom,a tebi je otišao lcd...recimo da ga uzmeš,pukneš njegov lcd panel na svoj monitor i vozi. uglavnom,dao sam ti primjer da se može nać jeftino..sam treba tražit,nekad i duže vrijeme..a ako ti je hitno..a onda baš i nemaš izbora,zar ne pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala na informaciji, pokušat ču nešto! |
![]() |
![]() |
|
|