|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Problem sa procesorom
pozdrav. ja sam inace tuka za kompove, i ne ide me bas to ![]() danas, nakon reinstalla windowsa desava se sljedece : procesor u kompu je ( navodno ![]() nista, odem ja u BIOS i CPU clock podesim na 140, upalim komp sve radi, sada je opet 2400+ 2,10ghz. komp se nakon nekog vremena ugasi i pocne "svirati". okej, izvadim ja baterijicu iz maticne kako bi ga opet mogao upaliti, i cpu clock stavim na 130. komp se ne pali. ok, idemo opet, vratim na 140 komp se upali i nakon nekog vremena opet ugasi. wtf ![]() komp je krntija, i star je al jos mi sluzi necemu tako da bi to trebao rjesiti ako je moguce nekako. evo slika iz biosa i skrinšot, kako bi vidili o cemu pricam iako vjerujem da znate. ![]() ![]() hvala ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ti trebaš podesiti sabirnicu negdje (ne znam točno gdje se to kod tebe podešava) ili množitelj. Zato ti pokazuje manju brzinu? On bi trebao biti 133 x 15 = 2000 odnosno Athlon 2400 Ako ti se gasi nakon nekog vremena možda se pregrijava, pa se radi sigurnosti gasi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
sta se pregrijavanja tice, ne vjerujem da je to..inace bi se i prije gasio. komp imam vec jako dugo, i nikada s njim problema bilo ljeto ili zima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|