|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
ati 9700 aiw-artefakti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj izbrisat drivere za grafu pa normalno uc u winse.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
fleshaj vbios pa javi rezultate!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Imaš negdi za skinut Free DOS.. to zaprži na CD .. ( da imaš za kasnije ako ikad zatreba ) s cd-a pokreneš dos ko s diskete... a dalje znaš onda je pitanje sada kak češ fleshera dobiti u dos.. ako imaš na neki diskič na fatu.. tam baciš i učitati će dos.. neznam meni nije htio s usb-a.. ostaje ti da na cd sprzis atiflash i odgovarajuci bios. ( ili RW ) a sad guglaj.. ima na netu... samo pazi da dobar bios skineš.. tak i tak. ide ti provjera.. pa nebude hito flashat ako bude krivi... i pazi.. prije flashanja probaj na njegov C spremeiti postojeci bios.. pa ako zasteka negdi izmedju 0,, 100% da mozes vratiti.. ugl.. ne gasi kompa ako nes zapne.. jer dok jos radi mozes popraviti a poslje.... pomocu trikova i crne magije... ![]() skini noviju verziju biosa ( ili više njih ).. ako ima a onda bi ti možda i htio iz winsa.. ali sigurnije je iz dosa!!!! edit: http://www.lmgtfy.com/?q=ATIFlash+3.79 Zadnje izmijenjeno od: asdf123. 01.07.2010. u 23:18. Razlog: edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ako se nevaram na ovom linku imas atiflash za dos |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
"ovaj ss bez drivera "??? ne kuzim sad, Kaj je onda kad stavis drivere,??? ista stvar?? Nema veze.. sigurnije je fleshati iz dosa!!! GARANCIJE NEMAŠ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
sa driverima neće u windowswe, izbaci mi bsod i piše da neki exe file radi beskonačnu petlju probat ću iz dos-a, skinuo sam orginal bios i spremio sam bios sa kartice btw kad je ovako bez drivera u windowsu gpu se dosta grije, na granici je da se prst može držati, upučuje li to isto na bios? to mi dobro ide ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Gle ili je greška u hardweru. koja je napravila grešku u biosu, ili je jednostavno s vremenom došlo do grešaka u biosu.... ako je u hardweru niš ne pomaže.. ( osim dobar majistor ) a bios mos fleshati ako tine daje artefakte i u dosu... ![]() Normalno je da se grije!... još pogotovo ako vrti neku beskonačnu petlju, iz koje nemože isplivati.. pa stalo neš računa.. onda pogotovo ( slično bi se grijala da je u igri ) Javi rezultate... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo spremam se flashati bios pa me zanima jesam li skinuo odgovarajući, za bios piše 2.8ns i frekvencije na kojima moja radi, a na čipovima piše samsung 313 K4D26323RA-GC2A |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
ovo što sam napisao piše na čipovima a za bios koji sam skinuo piše 2.8ns, malo sam guglao i našao da ovi čipovi su 2.86ns, znaći to je to? EDIT: našao sam ati i shapire bios sve je isto osim datuma biosa, kartica je shapire i shapire je noviji, da njeg stavim i mogu li pogriješiti ako stavim ati bios |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Prvo: zašto se dereš? Drugo: kaj misliš da ima petnaest godina garancije na grafu? Pa to je Radeon 9700 pobogu. ![]() Citiraj:
No možeš probat flashat bios. Napravi bootabilni USB (ako ne znaš imaš na ovom forumu upute ili googlaj), skini ATI Flash i bios image za svoju karticu i flashaj je. Osim na tech powerupu, bios možeš naći i ovdje
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
jel to krivi atiflash??? ako nije.. pa imaš valjda cd-RW?? ako ne.. onda na običan cd.. ( DVD-RW.R ) ugl.. dos pokreneš kak znaš... e onda u njemu promjeniš drive.. da ili da imaš fat disk.. a za to bi mogo na postoječem disku odvojiti malo mjesta ( meni se to ne sviđa ali.. mogučnost...) gle.. ima načina.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
|
Napravi si bootabilni USB stick, kakav mrtvi floppy ili još gore CD/DVD...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Citiraj:
Imaš li USB memory stick? Ako imaš napravi ga bootabilnim i na njega sve to potrpaj. Zaboravi gluposti s floppy disketama i CD-ovima.
![]() |
![]() |
#19 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#20 |
Premium
|
![]() Hvala , sad i ja znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#24 | |
Adrenaline junkie
|
Na koji se BIOS odnosilo ovo: Citiraj:
Sinoć sam bio umoran pa sam nekako skontao da se radi o BIOSu grafičke kartice (mislio sam da si njega nešto mjenjao), ali sada mi se ipak čini da se radi o "AGP aparture size" u BIOSu matične. Možeš li napisati šta si sve kucao prilikom flashovanja?
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
u biosu matične nisam dobro podesio AGP aparture size probao sam: atiflash -p 0 (ime bios filea) atiflash -pa 0 (ime bios filea) atiflash -p -f 0 (ime bios filea) i uvjek mi je izbacivalo tu grešku čudi me da je htjela postati sa pogrešno postavljenim AGP aparture size, je li moguče da je stvarno memorija riknula pa bios matične očitava manje memorije na grafičkoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
ja osobno nikad nisam imao problema sa agp aperture size-om. na koliko god da sam ga postavio nisam zamjetio neke probleme. pricalo se da na odredenim postavkama ap. sizea neke kartice imaju bolje performanse sumnjam da bios sam od sebe moze rec koliko vega ima memorije, nisam to nikad vidio. neznam da li imas u biosu opciju agp fast write, ako imas iskljuci ju jer su ati kartice imale problema sa tom opcijom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|