|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2010
|
Komp zablocka
Pozdrav, imam problem na kompjuteru kada nisam aktivan na kompu znaci kada se ne dira mis nakon negdje 15-20min se sam zblesira i nemogu nista raditi evo slike: ovo dolje crno mi se pojavi! :S http://img408.imageshack.us/img408/8127/21062010640.jpg Ako neko zna u cemu je problem neka miii pomogne. Hvala unaprijed! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 21.06.2010. u 12:49. Razlog: slika preko 50 kB |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Može biti 150 stvari. Kad se to počelo događat, da li je prije sve bilo u redu, što si zadnje instalirao od softvera, da li skenirao komp sa nekim AV-om? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Jan 2010
|
Prije sam ti imo problema nisu mi se uopce windowsi htjeli dic, pa sam onda srusio windowse i tada je sve bilo normalno sto se tice podizanja, ali su se tada poceli javljati ovi problemi.Znaci prije negdje 3 tjedna, nisam skenirao danas cu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kako ti je namješten power management? Pokušaj za početak onemogućiti isključivanje monitora i uključivanje screensavera nakon određenog vremena... Ako to ne pomogne, ostaje ti još smanjivanje grafičke hardverske akceleracije na minimum. To nije trajno rješenje nego samo za dijagnostiku. P.S. Napiši nam koje sve errore imaš u event logovima...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|