|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
pomoc oko "mišonje"
ovako imam na raspolaganju doslovno max 400kn, imo sam vec 2-3 god ovog Trust-a mis me sluzio odlicno, vazno mi je za novi da je bezicni, da ima naprijed/nazad tipke, i jel ove normalne ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako mislis igrat odmah odustani od bezicnog i bacaj se na mx518, jos uvijek best buy Ako ti bas treba bezicni onda baci oko na MX1000 ili MX1100, daju se u nekim trgovinama nac i za 450kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Ja bi izbjegavao miševe koji se moraju punit na onom svom "postolju".. Kad mu nestane baterije praktično je beskoristan, a meni se ne da stalno gledat jesam li miša ostavio da se puni kad negdje idem.. Da mi nestane struje dok WOW igram, bacio bi ga kroz prozor pa taman to bio miš od 100 eura. ![]() 2xAA baterije su zakon! Recimo, kod MX620 traju mjesecima, kad se isprazne ubaciš nove i voila - napunjen za 30 sec i spreman za posao. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
a vec 10 dana gledam u linksu kosta mx518 269kn, dali da kupim njega ili bezicnog recimo MX620...jel iskreno muka mi je zica...jel vidim stvarno da neki misevi koji meni pasu kostaju puno, a bas toliko nofaca nemam ![]()
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
iskreno bezicni mi za 400 kn je skoro svaki los. istina...imas ovih MX-ova ali je 450 na vise...a za 450 ces se namucit da nadjes. iskreno ti preporucujem da se drzis zice. MX-518 je odlican sto se logi tice...ali ako pristajes na kompromis onda ti je po mom misljenju best buy Razer Deathadder i mislim da s tim neces pogrijesit. ja imam i taj i G9 i mogu ti rec da G9 koji je puno skuplji se moze samo posramit. istina da ima par mogucnosti vise..ali vecina toga totalno beskorisno ![]() pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pala je odluka sutra odma idem kupiti mx 518 dok ta akcija nije prosla (nemam se vremena za*ebavati, cekam svaki min da ovaj moj rikne)
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
MX518 je svakako dobar miš Recimo kroz moje ruke je u zadnjih par godina prošla većina Logitech miševa, MX510 (ista ergonomija kao i MX518 samo manje dpi-a) mi je još uvijek ostao u najboljem sjećanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
vidim ekipa ti je preporučila MX518 strava mis samo je meni puno bolji g500 kojeg i imam trenutno pa baci oko i na njega neces se razocarat vjeruj mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Bas si razmisljam da si promjenim tipkovnicu i mis; Mis je Logitech RX300 a tipkovnica Logitech Media Keyboard. E sad, zanima me da li se isplati taj MX518 u Linksu na akciji? I da li je to OK mis za office/multimedia rad, znaci, ne pretjerano gaming? Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
LoL ![]() To je geymerski štakor, za everyday use ti treba nešto u stilu Ultra-X Logitechove serije.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Odlican za svaku upotrebu. Sad mi je zao sto sam dao svog, o Halose, crni Halose. ![]()
![]() |
#13 |
Premium
|
pa i meni treba za everyday, kupio ovog MX518 moram reci, odlican...bas mi je lego kako treba...nikake drivere i ostala njesra nisam stavljao, jel neda mi se s tim za*ebavat i ovako radi PERFEKTNO!!
![]() |
#15 | |
...estranged....
|
Citiraj:
![]() http://www.logitech.com/en-roeu/428/4259?WT.z_sp=Image |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Mislim da je MX-518 odlican izbor. samo mi nije jasno jedno...zasto odvajat gamerski mis od bilo kojeg drugog?? ako gamer sjedi recimo 10 sati za kompom dnevno i jako je zadovoljan sa svojim misem...zasto taj mis onda odjednom nije prikladan za office/kucnu upotrbu?? ako ti je 10 sati dnevno udoban onda ce ti 2 sata sigurno bit udoban. hehe.. ok, jasno je da postoji dilema oko cijene...ali dat 350kn za mis koji ce trajat vise godina (4 u mom slucaju) je i vse nego isplativo pa makar provodio sat vremena na kompu dnevno. eto, samo da malo razbijem tu strogu podjelu gamer / non-gamer periferije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kolko je vazna podloga za taj mis... pitam jer vidao sam podloge dobre i skupe i sve al ja nemam mjesta za njih... iam mali ficlek stola za mis... i a4 papir xD pa jel vazna podloga... (za npr rts) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
jel zna netko koji veći miš od MX518 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
dali ima tko g500? imam to u planu ubosti, trenutno sam na mx518, pa me zanima tko je kako zadovoljan svidja mi se sto ima lijevi i desni skrol na mousewheelu i pracizno podešavanje senzitivitija |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
ja imam g500 i sasvim sam zadovoljan s njim. ako ti paše njegov oblik uzmi ga.
![]() |
#21 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam ja G500 negdje 7 mjeseci Odlican je mis i nemam nekih velikih zamijerki. dobro lezi u ruci i naravno treba malo privikavanja na raspored tipki ko i sa svakim misem. jedina mana koju bi ovak mogao reci je da MMB nekada ne radi kak spada jer neki put on registrira da si ti stisnuo lijevi ili desni skrol na mousewheelu jer je taj scrol malo preosjetljiv na lijevo i desno. i druga stvar je da neki put setpoint program stvara probleme jer ne loada profil koji sam namjestio da se pali sa tom aplikacijom, to se rijesi tak da se alt-taba i ode se u setpoint i rucno se namjesti koji profil oces. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|