|
![]() |
#1 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() Imam problem s jednim HDD-om. Pao je s vece visine,...nema vidljivih ostecenja ali sada mi ga ne ocitava. Kada ga spojim moze se cuti kako radi i sve....e sada meni i nije bitno da imam taj HDD ali su mi bitni podaci s istog. Ako netko zna da se moze spasiti podatke budem poslao HDD pa ako ga pokrene neka ga i zadrzi samo da mi prebaci podatke nekako. Svi koji nesto znaju oko ovog problema neka se jave. Rijec je o 120 GB Fujitsu (model: MHY2120BH). Hvala unaprijed. *EDIT: Hard sam spajao u laptop i na komp (preko usb-a i direktno) i nije ga ocitalo...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Drift_King. 04.06.2010. u 10:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Never Forgetti
|
Ok hvala, budem se javio onda na njihov info.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ako ćeš stvarno ići kod njih budi spreman na popriličnu cifru u kuničima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Never Forgetti
|
Budem probao, poslao sam mail da vidim koliko se krecu cijene za taj HDD od 120 Gb...
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
I pazi, nacuo sam da oni naprave tu besplatnu dijagnostiku, ali ako odlucis ne povratiti podatke kod njih znaju onda namjerno ujebati sve podatke na disku. tako se barem prica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Never Forgetti
|
Znaci nisu bas ni toliko pouzdani koliko su napisali na stranici? Poslao sam mail, pa ako bude losih iskustava obavjestiti cu vas da ne bude i vama problema. ![]()
![]() |
#9 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Never Forgetti
|
A ja cu provjeriti jos malo kako to sve funkcionira pa vam posaljem link sa SS-om njihovog maila...a to da uniste podatke cu isto provjeriti jer HDD ionako nece vise nikada raditi, nemam sto izgubiti, tako da cu im ga poslati na procjenu pa da vidimo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Link koji sam stavio te vec dodatnim linkovima vodi na prilican broj odgovora. Upises li u pretrazivanje foruma ime firme i posvetis li ponesto vremena, dobite ces sve odgovore i posebno kome u ZG nije pametno davati povjerenje. Sve ostalo ostaje na volji i sposobnosti citaca da procesira procitani sadrzaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Never Forgetti
|
Evo malo sam pregledavao i ima dosta stvari koje su korisne, sve izgleda savrseno i super...nije mi sad taj HDD bas toliko vazan da dam vise od 1000kn za par foldera...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|