|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
(riješeno) Gigabyte GA-MA770-DS3 i X2 245
Pozz. Imam matičnu ploču iz naslova (GA-MA770-DS3) rev. 1.0 i dosad sam imao na njoj X2 2350 BE. Nabavio sam procesor X2 245 koji je socket AM3. Probao sam ga staviti na moju ploču ali ne podiže se sistem. Samo se ponavljaju dugi beepovi. Moja matična ne podržava navedeni procesor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
jesi li provjerio na netu specifikaciju. ![]() http://www.gigabyte.com.tw/products/...px?pid=2722#ov odgovor je: tvoja matična ne podržava taj procesor. Rev. 2.0 podržava, no za tvoju nema ni BIOS-a koji bi joj dao microcode da ga ova prepozna. jebiga, SB600 je gore i niš od toga. ili hiti ploču ili hiti procesor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Da, nepodrzava nitijedan na am3 samo procesori s am2 i am2+ socketu. http://www.giga-byte.com/support-dow....aspx?pid=2722 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Nisam,priznajem.. ![]() A dobro,procesor se neće dugo zadržati kod mene,ja sam ga samo htio isprobati..sad će frend imati bolji proc od mene al dobro. Hvala na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Ako na tom linku stisneš na cpu support onda vidiš da se taj procesor tamo nalazi. No možda ja krivo čitam s obzirom da nikad AMD nisam imao. Probaj ploču flashat na najnoviji bios (stavi stari proc) pa ćeš onda vidjeti. EDIT:Krivo čitam,piše sa strane N/A,dakle ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Je,nažalost BIOS je posljednja verzija,i ne radi. Šteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Rev 1.0 ima SB600, a Rev 2.0 ima 700. Nikakav tu fleš ne pomaže, to nije ista ploča. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|