|
![]() |
#1 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Pozdrav, jel netko zna jel treba raditi kakve dodatne postavke ako zelim spojiti monitor preko DVI-a na grafu? ![]() Spojio sam kabal u DVI izlaz na grafickoj ( radeon x1650) i spojio sam na digitalni ulaz monitora (samsung 205bw). Na monitoru sam postavio da mi automatski pronadje SOURCE, ali na digitalnom mi samo pokazuje crnu sliku. ![]() Probao sam i resetirati komp dok je tako spojeno, misleci da grafa na bootu prepozna output ali nista se nije dogodilo. Kabel je kupljen novi, tako da mislim da nije problem u njemu. Do sada grafa je super radila preko analognog. Zna li netko u cemu je problem? ![]() LP |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Nebi trebao nista radit osim spoji gf i monitor. Mozda ti je problem u kablu imas ih vise vrsta (http://www.playtool.com/pages/dvicompat/dvi.html). Dali imas neki dvi to vga adapter da vidis dali je ispravan dvi izlaz na grafickoj. Ako je ispravan najvjerovatnije je kabel, ali moze bit i ulaz na monitoru pa ako imas neki drugi komp mozes isprobat spojit njega. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
Grafa je 100% ispravna, spajao sam adpater na dvi na jednom drugom monitoru i sve je radilo super. Ali ne znam zasto mi nece jednostavno na ovom monitoru.. Probat cu okrenuti krajeve kabla pa mozda proradi.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|