Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 31.05.2010., 19:47   #1
saber_tooth
Old School
Moj komp

saber_tooth's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Exclamation Ne radi DVI na ATI Radeonu x1650

Pozdrav,
jel netko zna jel treba raditi kakve dodatne postavke ako zelim spojiti monitor preko DVI-a na grafu?

Spojio sam kabal u DVI izlaz na grafickoj ( radeon x1650) i spojio sam na digitalni ulaz monitora (samsung 205bw). Na monitoru sam postavio da mi automatski pronadje SOURCE, ali na digitalnom mi samo pokazuje crnu sliku.

Probao sam i resetirati komp dok je tako spojeno, misleci da grafa na bootu prepozna output ali nista se nije dogodilo. Kabel je kupljen novi, tako da mislim da nije problem u njemu. Do sada grafa je super radila preko analognog.

Zna li netko u cemu je problem?
LP
saber_tooth je offline   Reply With Quote
Staro 31.05.2010., 20:40   #2
net
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2009
Nebi trebao nista radit osim spoji gf i monitor. Mozda ti je problem u kablu imas ih vise vrsta (http://www.playtool.com/pages/dvicompat/dvi.html). Dali imas neki dvi to vga adapter da vidis dali je ispravan dvi izlaz na grafickoj. Ako je ispravan najvjerovatnije je kabel, ali moze bit i ulaz na monitoru pa ako imas neki drugi komp mozes isprobat spojit njega.
net je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.06.2010., 20:17   #3
saber_tooth
Old School
Moj komp

saber_tooth's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Grafa je 100% ispravna, spajao sam adpater na dvi na jednom drugom monitoru i sve je radilo super. Ali ne znam zasto mi nece jednostavno na ovom monitoru.. Probat cu okrenuti krajeve kabla pa mozda proradi..
saber_tooth je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno