|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Homebox a.k.a. Globesurfer II unbrand
Nije li Vam slučajno zasmetao nadasve ružni Vipnetov interface u Webgui-u njihovog homeboxa? Meni jest, pa sam pronašao način da taj njihov interface zamijenimo lijepim i izvornim Optionovim. Na dolje opisani način promijenit će nam se izgled sučelja, ali što je možda i najbolje dobit ćemo mogućnost primanja, slanja, čitanja, te sve vezano uz SMS poruke. Također će se pojaviti mogućnost odabira između njemačkog ili engleskog jezika, a hrvatski će nestati, što će nekima biti jedini nedostatak. Dakle, krenimo. Logirajte se u ruter. Kliknite na konfiguraciju sustava, te onda na konfiguracijsku datoteku. Tamo ćete na dnu stranice dobiti opciju spremanja iste. Nakon što ste ju uspješno spremili, otvorite ju u notepadu. Tada u toj datoteci nađite redak u kojem piše: (language(hr)) (theme_digest(2a2f31a1ca03d979ea98bd81dc138715fed5eb15)) 1. Umjesto hr napišite en 2. Umjesto 2a2f31a1ca03d979ea98bd81dc138715fed5eb15 zalijepite brojeve ac6439c073638790f4570b3f24680833628aeed3 3. Spremite promjene u datoteci. 4. Na gore prethodno opisan način uploadajte datoteku natrag u uređaj na način da umjesto gumba spremi konfiguracijsku datoteku upotrijebite opciju učitavanja konfiguracijske datoteke. NAPOMENA: *ne odgovaram za eventualne posljedice (kod mene radi sve super ![]() *ovaj postupak NE OTKLJUČAVA uređaj, nego samo miće ružni vip-ov branding. *ukoliko nešto nije u redu, u konfiguracijskoj datoteci vratite natrag što ste promijenili i to dignite na uređaj ili ako Vam ga se da ponovo namještati resetirajte ga pritiskom na gumb ispod uređaja. Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 22.05.2010. u 14:07. Razlog: Sitna jezična promjena |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|