Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.05.2010., 13:14   #1
Hackerivs
Premium

Datum registracije: Aug 2009
Homebox a.k.a. Globesurfer II unbrand

Nije li Vam slučajno zasmetao nadasve ružni Vipnetov interface u Webgui-u njihovog homeboxa?
Meni jest, pa sam pronašao način da taj njihov interface zamijenimo lijepim i izvornim Optionovim.
Na dolje opisani način promijenit će nam se izgled sučelja, ali što je možda i najbolje dobit ćemo mogućnost primanja, slanja, čitanja, te sve vezano uz SMS poruke. Također će se pojaviti mogućnost odabira između njemačkog ili engleskog jezika, a hrvatski će nestati, što će nekima biti jedini nedostatak.

Dakle, krenimo.

Logirajte se u ruter. Kliknite na konfiguraciju sustava, te onda na konfiguracijsku datoteku. Tamo ćete na dnu stranice dobiti opciju spremanja iste. Nakon što ste ju uspješno spremili, otvorite ju u notepadu. Tada u toj datoteci nađite redak u kojem piše:

(language(hr))
(theme_digest(2a2f31a1ca03d979ea98bd81dc138715fed5eb15))

1. Umjesto hr napišite en
2. Umjesto 2a2f31a1ca03d979ea98bd81dc138715fed5eb15 zalijepite brojeve ac6439c073638790f4570b3f24680833628aeed3
3. Spremite promjene u datoteci.
4. Na gore prethodno opisan način uploadajte datoteku natrag u uređaj na način da umjesto gumba spremi konfiguracijsku datoteku upotrijebite opciju učitavanja konfiguracijske datoteke.

NAPOMENA:
*ne odgovaram za eventualne posljedice (kod mene radi sve super )
*ovaj postupak NE OTKLJUČAVA uređaj, nego samo miće ružni vip-ov branding.
*ukoliko nešto nije u redu, u konfiguracijskoj datoteci vratite natrag što ste promijenili i to dignite na uređaj ili ako Vam ga se da ponovo namještati resetirajte ga pritiskom na gumb ispod uređaja.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 22.05.2010. u 14:07. Razlog: Sitna jezična promjena
Hackerivs je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno