|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
kuckanje u 2.5'' hardu
pozdrav, znate li o kojem fenomenu pricam? u jednom trenutku igra harda kao da se pocne zabijati u osovinu na kojoj su ploce harda i to zvuci frustricajuce. kao da ce svakog casa crknut. zbog cega se to dogadja, ako me itko razumije o cemu pricam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako imas garanciju nosi im ga, ako nemas napravi backup i baci ga u smece. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
garancija na laptop je 3 godine, imam ga dvije. ne znam da li to ukljucuje i hard. evo snimio sam zvuk da znate o cemu pricam pa kome se da neka poslusa. to se desava prilikom gledanja videa, cim zaustavim video zvuk prestaje hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
Gle, hardovi se u pravilu ne popravljaju tako da ti tu sam ne mozes nista. To lupanje je najcesce kvar u glavi diska, to ce s vremenom ostetiti ploce i gotovo. Nema veze kad se dogadja jer se ne smije nikad dogadjat. Dobro stvar je to sto imas garanciju pa odnesi laptop gdje si ga kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
a kako tocno da opisem problem u servisu, a da ne misle da ih zaj... imam problem s hardom, cuje se kliktanje ali ne bas uvijek? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
Sta ima gledat sa hd tunom kad cuje da hard lupa? Odnesi im ga i reci da je neispravan, lupka, klikce voteva. 2.5" hard se uopce ne smije cuti da radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Arroyo settler
|
Ima jer nasi tzv kompjuter shops nisu htjeli uzeti moj hard kad sam imao takvih problema.Pa sam uzeo neke alate i odnio im hard s rezultatima.Mani je par hardova zujilo i proizvodilo nemoguće zvukove i nisu htjeli to priznati ali na kraju mailaš njihovim provaderima i sve će riješit u sekundi.
![]() Zadnje izmijenjeno od: Xenomorph. 17.05.2010. u 20:51. Razlog: višak slova |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|