|
![]() |
#1 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
X800xt
Jupiiii stigla.Uf sto pizdarija,prvo kao nema na lageru Gecube-ovih ajd dobro asus makar i imao dvije web cam,i kad sam se ja zapalio za x800xt pe kaže lik sav sretan uspio sam ti naručiti onu Gecubeovu.Grrrr ma nije da nisam sretan,ali već sam se bio naoštrio.Dakle Gecube x800xt radi na 500-500 ali (naravno da sam probao) ide bez problema na 520-560 mema je samsung 1.6 ddr3 .Šta da kažem ako sam sa9500 mod- 9700 (koja je pičila milina-pokoj joj duši) prešao na ovu i ne da ima razlike nego onako odokativno duplo jača ,jede malu djecu,onda sam Vam sve rekao ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: X800xt
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Ancient
|
Ma probao sam,ide 4500 3dmark2005 na defaultu i moja konfa iz sig-a,kad ju dignem na PE taktove dobim 4850.Dali idu kakvi biosi drugi na to ili je oriđi ok?dajte neka iskustva ,savjete itd.nisam vidio novu grafu 2.5-3 god. niš" neznam.
![]() |
#4 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Meni ova iz siga daje cca. 4600-4700 (ne sjecam se tocno jer je to bilo prije reinstala Windowsa, a sada vise nemam 3DMark) kada je sve na defaultu, a 5500 kada je sve clockano kao u sigu. Mislim da bi tvoja na defaultu morala ici preko 5000 jer je x800xt dosta jaca od x800pro...
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: X800xt
Citiraj:
kad pređeš na nekaj jače tek budeš onda videl kak to leti ostalo sve pet ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ancient
|
Re: Re: X800xt
[QUOTE]Originally posted by pinsla [B]puno ti je preslab proc za tu grafu kad pređeš na nekaj jače tek budeš onda videl kak to leti ostalo sve pet: Baš to sam htio reći Tumoru -sa ovim procom i sabirnica 400 je i to čist ok.Jasno mi je da je sada proc slaba karika ,ali treba prvo grafu otplatiti ![]()
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
koliko si je platio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ancient