|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
7300gt krepala ili?
vak, bio kod frenda da mu je krepo komp, pa sam pogledao jer je on reko da su rami krepali ali nisu :P ![]() ![]() probao sam ga dič u sejf modu i tam sve dela, tak da to iskljucuje da rami ne delaju... rade i rami i sve al problem je ova grafika... maknuo sam drivere koji su napominjem delali do tog trena.. tad se i normalno buto u normal modu... reko mozd su drajveri se raštimali, tj to ih igrica raštimala pa ajd stavit nove... skinuo i stavio najnovije, oče restartat, restartam i opet isto... pa reko idem stavit one koje sam stavio kad sam stavljo vindoze posto sam ih ostavio na d disku.. i stavim u sejf mod opet, maknem drivere butam normalno u normal mod stavim te drajvere i opet isto... reko idem stavit još starije i našo neke 163.xx i neče ni s njima... reko idem stavit oriđiđi s cedeja koji je dobio uz grafiku.. neče ni s njima... reko, ma krace ce trajat da ja to izformatiram ljepo i ispocetka ko prvi put i stavim ja opet nove vindoze i opet probam sve vrste drajvera i neče.. isto... reko ajmo fleširat bijos,.. i fleširam bijos na mamiploči i opet isto... stvar je u tome da, kad su difoltni drajveri tj vindozovi onda mogu terat rezoluciju i sve normalno funkcionira, naravno ne superbrzo.. cim stavim nvidijne drajvere odma krepa đubre... nakon kaj si nisam zapalio cigaru tada vec ohoho vremena, malo sam pozivcanio i reko nek ode kupit neku novu za 200kn da je ova krepala... pa me sad zanima dal sam dobro postupio ili ima rjesenja za tu grafiku?? ![]() ![]() btw kakav je to bios u kojem mozes stavit difolt vga display na pci, pci-e i onboard a nema bar dve od te 3 stvari? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|