|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Preporuka tipkovnice za gaming - vani ne hr
Bok Ovako, imam neki dug za naplatiti putem amazona pa do 70$ mogu izabrat item izmedu ili misa ili tipkovnice, kako imam misa g5 limited ed , uzeo bih tipkovnicu za gaming koju bi prodao u toj cijeni sa amazona ili mozda i koristio tko zna, iako imam doma wave logitech, koja bi po vama sa amazona sto nudi bila najbolja do 70$ ( ni lipe iznad tj cent ) neka roccat,logitech,saitek ? Please Znaci ili za gaming ili neka koja je top ali je nema vecinom kod nas, pa bi ju odmah i prodao na forumu za cijenu sa amazona, bez ista gore. Pitanje je naplate duga izvana pa nemogu unovcit inace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako ćeš odmah prodavat za istu cijenu ko i sa Amazona, ja bi ti preporučio da uzmeš neku tipkovnicu koja je najbliža cijeni 70$. Na taj ćeš način najbolje naplatit dug. A sad što se pak izbora tiče mislim da bi Logitech Iluminated Keyboard i Razer Lycosa mogle biti ono što tražiš iako Logitechova baš i nije deklarirana ko gejmerska. Mislim da bi i cijena jedne i druge trebala biti tu negdje.
The best place to hide a dead body is page 2 of Google search results. Zadnje izmijenjeno od: sinisa1989. 25.04.2010. u 23:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|