|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
smrzava mi komp
kad igram nes... samo smrzne i to je to nekad bude zaledena slika , nekad nestane [ pa bude crno ]. u windowsima itd vecinom sve ok , al nekad isto zna smrznut i izgleda blesavo , sve pomijesano itd. meni se cini da bi graficka mogla srat !? enivej graficka je ati 9600 pro , saphire.... jel ima kakav tool da ju testiram il nes? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Koji driveri, koje napajanje, ploča? Fast write isključen? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
ploca epox 8kda3j , amd 64 3000+ ,fw iskljucen , driveri za graf 6.14.10 tak pise u device manager |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Probaj uključit fast write u biosu
__________________ |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Trebas rec , jel grafa clockana ,jel proc clockan itd. nema veze al da znas za sljedeci put , moze bit i da je problem u napajanju al , prvo promjeni drivere od grafe , stavi si neke omegine po mogucnosti , pa da vidimo ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Nekako mi smrdi ram na grafičkoj. Je li kartica nova?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
ne gledaj tu, nego desnim na desktop pa properties/seting/advanced/options, gde pise catayst version... imamo istu karticu,koristim driver 4.9 i odlican je,ovaj skup drivera 5.2 nisam probao ali sam cuo da koriste .net i preporucujem ti da ih ne stavljas jer su problematicni 1. probaj da vratis BIOS na default 2. temp. procesora hoce da zapucava komp 3. memorija (cackanje po latenciji) ... ali sve mi lici na driver |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|